Matcha Bloggen

Matcha Energy
Matcha Latte - Matcha Tepulver

Matcha Latte

Vågn op om morgenen med en næringsrig og lækker matcha latte. Denne hurtige og lette opskrift garantere den perfekte matcha latte. Den kraftige, umami smag fra matchaen sammen med lækker cremet mælk og alternativt lidt sukker giver den perfekte smagsbalance. Og den er lækker varm eller kold med isterninger!  Men, hvordan laver man så denne lækre matcha latte? 

Læs mere →


Matcha Energy
Matcha Fremstillingsproces

Matcha Fremstillingsproces

Man hører meget om den fine grønne tepulver, matcha.  Du har måske hørt at det er en længere og mere speciel proces at lave end normalt te. Men hvordan bliver det egentlig fremstillet?  I dette blogindlæg vil vi tage jer tage jer med helt fra starten af produktionen til hvordan slutproduktet ser ud. 

Læs mere →


Matcha Energy
Matcha tepulver

10 grunde til hvorfor matcha er så sundt

Der snakkes i dag meget om matcha og de sunde fordele som følger med det. Men er der noget om snakken?  Det simple svar er JA.  Få her 10 konkrete grunde til hvorfor matcha er sundt. 

Læs mere →


Matcha Energy
Historien bag matcha -  Matcha Te - Matcha Energy

Matcha… Meget mere end bare grønt te pulver

Matcha er ikke bare en trendy drik som mange efterhånden bruger til at erstatte kaffen.  I dette indlæg går vi ind og kigger på hvornår matcha egentlig blev til og hvorfor.  Vi kigger på hvordan det har udviklet sig igennem tiden og hvordan det er nu.  Dertil undersøger vi hvorfor matcha dyrket i Japan er overlegen til matcha dyrket i andre lande. 

Læs mere →