Matcha energy samarbejder

Sebastian Wiis Pro Golfer x Matcha Energy

Matcha Energy ambassadør

SEBASTIAN WIIS - PRO GOLFER

Vi er super stolte over at arbejde sammen med det unge golftalent Sebastian Wiis fra Aarhus. Sebastian har spillet golf siden 2008 og rangere på 607 plads på verdensrangslisten for amatører. 

Den unge pro har valgt at gå all-in på sin golfkarriere og rejser rundt i hele Danmark og europa for at spille. 
 
Vi synes det er helt vildt fedt at følge med i Sebastians golfkarriere og rejse og vil anbefale alle at gøre det samme! 

Besøg Sebastians Facebook side her

Vedvarende energi

Golf kræver et højt koncentrations - og energiniveau og her kommer Matcha Energy i spil. Matcha er nemlig kendt for at give en fokuseret og rolig energitilførsel over en længere periode.

Sebastian Wiis Golfer x Matcha Energy

Torvehallen Sønderborg

Gå på opdagelse i gode råvarer og velsmagende specialiteter  

Det er med stor glæde at vi kan sige Matcha Energy kan købes på Torvehallens menukort. Torvehallen ligger i hjertet af Sønderborg og de beskriver deres køkken som italiansk med et twist.

Hos Torvehallen bliver Matcha Energy nydt som et lækkert opvikkende alternativ til den traditionelle sodavand eller saft. 

Dertil bliver Matcha Energy også brugt til at lave lækre drinks. Igen et lækkert alternativ for at slippe for de sukkerholdige alternativer, samtidig med at man får de sunde næringstoffer med fra matchaen.

Læs mere om Torvehallen her
Matcha Energy Tovehallen Sønderborg

SPORT X AARHUS - Aarhusiansk træningsfælleskab  

Hos Sport X ligges der vægt på det gode fælleskab, samtidig med at man kan træne lige akkurat efter ens egne mål. De kalder det et open gym, da man som medlem får en personlig kode til klubcontaineren, som er fyldt med alt det udstyr du skal bruge for en god træning.  Den uhøjtidelige stemning, det gode kammeratskab og selvfølgelig de intense træninger er kendetegnet ved at træne hos Sport X. 

Læs mere om Sport X her
Matcha Energy sport X Aarhus

Sport & energi når det er bedst

Vi er selv rigtig glade for at træne hos Sport X og netop derfor er vi super stolte over at kunne tilbyde Matcha Energy til alle som kommer derned.  

Vi har fra starten af vidst at Matcha Energy vil passe perfekt ind i den aktive sportsverden. Netop fordi folk som træner og er aktive typisk er meget bevidste om hvad de putter i deres krop. Matcha Energy giver det sunde energiboost som folk har manglet, så de ikke behøver at gå på kompromis. 

Matcha Energy Sport X

Kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, feedback eller hvad du ellers har på hjerte.