Matcha Bloggen — chlorofyl

Dame drikker matcha te

Matcha og skønhed: Sådan kan matcha potentielt forbedre din hud og hår

Matcha-te har længe været kendt for sine sundhedsmæssige fordele, men vidste du også, at det kan have positive effekter på din hud og hår? I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvordan matcha te måske kan forbedre din skønhed, herunder reduktion af inflammation, beskyttelse mod UV-skader og fremme en sund hårvækst.

Læs mere →


Matcha te

Matcha te Vs. Grøn Te: Hvorfor matcha potentielt er sundere

Hvad er forskellen mellem matcha og grøn te? Både matcha og grøn te kommer fra planten Camellia Sinensis, men de er forskellige på flere måder. Grøn te kommer i form af blade, der er brygget i varmt vand. Det kan være grøn te, sort te, hvid te, oolong te eller andre typer af te, som vi er vant til at drikke. Matcha, derimod, er en særlig form for grøn te, som er blevet pulveriseret og er dermed mere koncentreret end "normal grøn te". 

Læs mere →


Matcha vs. Kaffe

Matcha vs. Kaffe

Selvom kaffe har været en populær drik i årtier, har matcha te taget verden med storm som et sundere alternativ. Matcha er en form for grøn te, der er blevet pulveriseret til en fin konsistens. Det er kendt for sin milde smag og høje næringsindhold, og det bl.a. derfor blevet et populært alternativ til kaffe.I dette blogindlæg vil vi udforske, hvad matcha te er, hvordan det adskiller sig fra kaffe og hvorfor du måske kan overveje at prøve matcha te i stedet for kaffe.

Læs mere →