Matcha Bloggen — grøn te

Matcha te

5 grunde til, hvorfor matcha er den perfekte morgen drik

Mange af os har brug for en kop kaffe eller te for at kickstarte dagen, men har du nogensinde overvejet at skifte din kaffe ud med matcha te? Matcha er blevet populært som en sundere alternativ til kaffe, og der er mange gode grunde til hvorfor.Læs her 5 grunde til, hvorfor vi synes matcha er den ultimative morgen drik og hvorfor du måske kan overveje at prøve det

Læs mere →


Matcha Te

Er matcha te virkelig så sundt? Lad os aflive de største myter

Matcha-te har længe været kendt for sine mange sundhedsmæssige fordele, men der er også mange myter og misforståelser omkring denne grønne te. I dette blogindlæg vil vi tage fat i nogle af de mest almindelige myter om matcha-te og dens sundhedsmæssige fordele og adskille fakta fra fiktion.

Læs mere →


Matcha te

Matcha te Vs. Grøn Te: Hvorfor matcha potentielt er sundere

Hvad er forskellen mellem matcha og grøn te? Både matcha og grøn te kommer fra planten Camellia Sinensis, men de er forskellige på flere måder. Grøn te kommer i form af blade, der er brygget i varmt vand. Det kan være grøn te, sort te, hvid te, oolong te eller andre typer af te, som vi er vant til at drikke. Matcha, derimod, er en særlig form for grøn te, som er blevet pulveriseret og er dermed mere koncentreret end "normal grøn te". 

Læs mere →


Matcha te

Matcha & L-theanine

L-theanine er en aminosyre, der findes naturligt i teblade, især i matcha te. Det er kendt for sine beroligende og afslappende egenskaber, men det er også blevet undersøgt for andre sundhedsmæssige fordele. L-theanine i Matcha te - Hvad er det og hvorfor er det godt for dig?

Læs mere →