Matcha Energy FAQ

Hyppige spørgsmål

Matcha Energy - Energidrik

Indeholder Matcha Energy koffein?

Ja det gør den. Den har 30mg/100ml, hvilket er 75mg i alt for en Matcha Energy dåse(250ml) 

Matcha indeholder også theanine, som er en aminosyre, der hjælper den kognitive funktion, og som er kendt for at tilføre en afslappende fornemmelse til sindet. 

Netop derfor har buddhistiske munke drukket matcha te i mere end 1000 år, fordi stimuleringen fra koffeinen holder dem opmærksomme og vågne, mens at theaninen holder dem afslappet og fokuserede. 

 

Vitaminer i matcha, jamen hvilke?

Matcha er rig på følgende vitaminer: A, B, C og K. 

Derudover indeholder matchaen også mineraler såsom magnesium, zink og potassium. 

Alle disse vitaminer og mineraler bidrager til at opretholde et overordnet sundt immunforsvar og balanceret liv. 

Men husk: 

Vi mener ikke, at der er noget man kan kalde en 'perfekt diæt'. Vi ved dog en sund kost, samt matcha, som er rige på mange vitaminer og mineraler bidrager til en sundere livstil.  

 

Er der bundfald i drikken? 

Yes, Matcha Energy har et bundfald af biotilgængeligt ufiltreret matcha pulver. 

Vi anbefaler derfor at ryste dåsen roligt for at blande matchaen godt sammen.

 

Hvorfor er der tilsat 0.03% ekstra koffein til Matcha Energy?

Vores mål med Matcha Energy var at ramme et totalt koffeinindhold på 30mg/100ml. Dette betyder nemlig, at en hel drik på 250ml indeholder 75mg koffein i alt. Dette svarer til en normal kop kaffe og netop den mængde koffein, synes vi er helt perfekt for at få det sunde energiboost, som vi nu tilbyder med Matcha Energy. 

Vi testede en løsning, hvor der var tilsat mere ufiltreret matcha. Dette gjorde dog, at drikken blev for 'grumset' / 'cloudy' og dette gjorde drikken uegnet.

Derfor kom vi frem til, at den perfekte løsning var, at drikken primært består af ufiltreret matcha pulver med en smule tilsat matcha koffein ekstrakt. 

 

Er der nogen begrænsning for, hvor mange Matcha Energy's jeg må drikke om dagen?

Dette mener vi skal være helt op til dig og din krop. Som udgangspunkt kan du sætte den samme begrænsning, som du gør for, hvor mange kopper kaffe du drikker om dagen.  

 

Jeg har dårlige oplevelser med koffeinholdige drikke, kan jeg godt drikke Matcha Energy? 

Mange af vores kunder har tidligere holdt sig helt væk fra koffeinholdige drikke, fordi de altid ville opleve ubehag i maven. Disse kunder er dog glædeligt vendt retur til os med, at de endelig har fundet en energidrik, som de kan nyde uden nogle som helst maveproblemer eller andre gener som f.eks. hovedpine.

Den naturlige koffein fra matcha, som vi bruger i vores drik er nemlig skånsomt for maven.

 

Jeg er gravid eller ammende mor - kan jeg drikke Matcha Energy? 

Vi vil lige starte med at sige, at vi bestemt anbefaler, at du forhører dig med din egen læge omkring effekten ved indtagelse af koffein under graviditet/amning. 

Når det så er sagt, vil vi som udgangspunkt ikke anbefale vores Matcha Energy, hvis du er gravid eller ammer. Netop fordi vores drik har et højt koffeinindhold(30mg/100ml), og dermed ikke anbefales at skulle indtages af gravide- og ammende kvinder. 

Vores drikke holder i flere år frem, så hvis du køber nogle selv eller evt. får nogle i gave, skal du ikke være bange for, at de går over dato. 

 

Matcha te pulver 

Hvad er matcha? Forklaringen 
Matcha er den ultimative form for grøn te i hele verden. Den bedste matcha te kommer eksklusivt fra Japan. Her kommer de store fordele ved matchaen grundet det unikke klima samt opdrætningsteknikken af tebladet.

 

 

Hvilke fordele kan matcha tilbyde mig?
Der er rigtig mange fordele forbundet med matcha. Her er det også vigtigt at spørge dig selv hvad du selv er ude efter. Nogle af fordelene indebærer bl.a. vægttab/vægtkontrol, boost dit indtag af antioxidanter, som et godt alternativ til kaffen.

 

Hvordan adskiller matcha sig fra andre tesorter fra Japan? 
En af de primære forskelle på andre høj kvalitets tesorter fra Japan og matcha te er at matcha bliver lavet med en stenmølle til pulverform. Tebladende som bruges til matcha kaldes 'Tencha blade', som anses som værende den højeste kvalitet indenfor grøn te. Disse grønne teblade indeholder nemlig et rigtig højt indhold af aminosyrer, som både booster dit fysiske samt mentale helbred.